Waarom zou je een koeriersdienst als Easy2send gebruiken?

Onder millenials zullen er maar weinig zijn die zich de goede oude postbode nog heugt die persoonlijk een handgeschreven brief kwam brengen. Tijden veranderen, dat is inherent aan het begrip. Hoewel de postbode nog wel dagelijks, dan niet wekelijks een enveloppe op de mat komt werpen, is ook deze service in de loop der jaren veranderd. De wereld is steeds meer gedigitaliseerd en menig zowel persoonlijke als zakelijke brief wordt tegenwoordig steeds vaker via de mail verzonden en ontvangen.

Zo makkelijk als Easy2send

Ook koeriersdiensten zoals Easy2send zijn niet meer weg te denken uit het dagelijks leven. Maar wist je dat het eerste gedocumenteerde gebruik van een georganiseerde koeriersdienst dateert uit de tijd van de farao’s uit het Oude Egypte in 2400 v. Chr.!! De farao’s hadden koeriers in dienst die hun wetten en regels middels brieven lieten verspreiden.

Je kunt je natuurlijk bedenken dat in al die tijd er wel wat is veranderd in het versturen en ontvangen van berichten. Door de digitalisering en de ‘met één druk op de knop’ gewoonte, zijn nieuwsberichten, verjaardagskaarten en nieuwjaarswensen in één tel verzonden.

Gemak en gemakkelijker

Ook zijn we veel meer online gaan winkelen. Het bestellen van een maaltijd en goederen via de digitale weg is helemaal ingeburgerd en we zijn steeds veeleisender geworden in de service die deze goederen naar ons toebrengt. We willen zo snel mogelijk ons pakket in huis hebben. Doorgaans is de slogan ‘voor één uur besteld, diezelfde dag verzonden’. Dan ontvang je je pakket een of twee dagen later. Veel online winkels bieden ook een express-service aan, vaak met extra kosten. Maar dan heb je je pakket gegarandeerd diezelfde dag nog in huis!

In drukke tijden zoals rond Kerst valt de reguliere postbezorging vrijwel elk jaar in chaos en ben je niet zeker dat je pakket op tijd aankomt op plaats van bestemming. Daarom kiezen veel webshop eigenaren, zakenlui en particulieren voor een koeriersdienst die van deur tot deur kan leveren. Geen kopzorgen meer; je brief of pakket wordt netjes bij je opgehaald en wordt snel en veilig naar de ontvanger gebracht. Dit kan op kleine schaal. Van een brief of een klein pakketje tot grote goederen die meer logistieke coördinatie behoeven.

Of je nu specifiek zoekt naar een koerier in Den Haag of Schiphol, sommige koeriersdiensten zijn van alle markten thuis. Maak de beste keuze voor jouw pakket en kies of je per land, per zee of via de lucht wil versturen. Koeriers kunnen uw pakket of envelop snel, efficiënt en veilig op de plaats van bestemming krijgen. … Koeriers bezorgen uw pakket goedkoper en de tarieven kunnen vaak worden aangepast aan uw behoeften. Op tijd: Het is gemakkelijker voor koeriers om op tijd te zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *