De beste manier om jouw gebit te laten schitteren

Voor de meeste mensen in Den Haag is een wit gebit geen vanzelfsprekendheid. Toch willen we het allemaal het liefst wel. Met een brede schitterende glimlach sta je tenslotte niet alleen zelfverzekerd in het leven, je straalt ook uit dat je goed voor je lichaam zorgt. De ene persoon heeft van nature wittere tanden dan de ander. Maar waardoor kunnen je tanden verder eigenlijk donkerder worden? En is er ook wat aan te doen? Hieronder lees je hoe je als inwoner van Den Haag op een veilige manier hagelwitte tanden kunt krijgen.

Waarom worden tanden donker?

Het feit dat we allemaal ouder worden, is op zichzelf al een oorzaak van donker wordende tanden. Hier kunnen we niks aan doen, maar er zijn ook andere factoren waar we wel invloed op hebben. Zo eten we veel producten die kleurstoffen bevatten die onze tanden proberen binnen te dringen. Daarnaast kunnen je tanden door aanslag van het tandvlees nog donkerder worden. Wanneer je bijvoorbeeld veel rookt of regelmatig koffie, thee of wijn drinkt, heeft dit ook invloed. Maar hoe ga je al deze boosdoeners uit de weg, en zorg je ervoor dat je een mooie glimlach hebt?

Tanden bleken

Een welbekende wijze om je tanden witter te maken, is door ze te bleken. Dit kan je zelf doen, maar dat brengt risico’s met zich mee en het effect is bovendien minimaal. Je doet er het best aan je tanden te laten bleken door iemand met kennis van zaken. Er zijn meerdere methodes om te bleken, maar veruit de beste behandeling is die met bleekgel en een bleeklamp. Door een mondspreider in te brengen is je hele gebit zichtbaar en kan de bleekgel op alle tanden worden aangebracht. De combinatie met de krachtige bleeklamp die daarnaast wordt gebruikt, zorgt ervoor dat je na een aantal uren al resultaat ziet. Bij WitGebit Nederland kun je jezelf op professionele wijze laten behandelen en weet je zeker dat je tevreden de deur uitgaat.

Hierop moet je letten

De beste manier om te weten of je met een betrouwbaar bedrijf te maken hebt, is door te achterhalen wat vorige klanten van hun behandeling vonden. Check dit dus op social media. Zijn er veel positieve ervaringen? Dan weegt dat zeker mee in de betrouwbaarheid. Wat je ook niet mag vergeten, is de garantie. Biedt de professional je garantie op het gewenste resultaat? Dan weet jij zeker dat je weer een stralend gebit krijgt.

Bron: WitGebit Den Haag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *