Verhuizen in Den Haag

Den Haag, de Hofstad aan zee, is een geliefde plek in Nederland om een dagje naar toe te gaan om te winkelen, de oude binnenstad met vele mooie bezienswaardigheden te ontdekken of om een dagje te luieren aan zee. Niet gek dus dat mensen hier graag naar toe gaan, maar nog minder gek is dat mensen er graag wonen. Oude herenhuizen, multiculturele buurten en veel barretjes en gezellige pleinen. Iedere wijk in Den Haag heeft dus iets aparts te bieden. Woon je al in Den Haag maar zit je er aan te denken om te veranderen van wijk? Dan ben je hier aan het juiste adres om erachter te komen welke wijken het allerleukst zijn!

Archipelbuurt

Deze gezellige maar rustige wijk biedt van alles: van mooie huizen uit de 19e eeuw tot moderne woningen. Ook ben je in deze wijk van alles voorzien en zou je het niet eens uit te hoeven om je dagelijkse benodigdheden te halen of om gezellig een drankje te doen. In de Archipelbuurt vindt je namelijk alles: zo kun je boodschappen gewoon om de hoek doen, spreek je met vrienden af in één van de vele straatjes met barren en restaurantjes en relax je daarna in het park. Deze buurt, ook wel de Indische buurt genoemd, heeft in tegenstelling tot andere wijken veel groen. Ook ben je binnen mum van tijd in het centrum of pak je de fiets naar Scheveningen, waarbij je al binnen tien minuten kunt genieten van zon, zee en strand!

Zeeheldenkwartier

Een wijk met klasse en monumentale panden karakteriseert deze enorme buurt. In deze wijk vind je veel young professionals die het Zeeheldenkwartier als bruisend en trendy ervaren. Er zijn veel creatieve ondernemers gevestigd en dat voel je ook zeker als je door de wijk heen loopt. Bovendien zijn er veel restaurants en barren waar je gezellig kunt afspreken met vrienden, maar bevindt zich er ook een groene oase midden in de wijk. Deze creatieve wijk is dus ook van alles voorzien en daarnaast ook nog eens dichtbij het centrum. Wat wil je nog meer?

Geuzen- en statenkwartier

Houd je van winkelen? Dan is deze wijk zeker wat voor jou. De Bekende Frederik Hendriklaan is namelijk gelegen in deze wijk. Dit is een winkelstraat van wel één kilometer lang waaraan verschillende soorten winkels gevestigd zijn. Ook biedt deze buurt prachtige architectuur en kun je ook na het winkelen ook genieten van het strand of de natuur. Dit ligt namelijk vlakbij!

Enthousiast geworden? Verhuizen binnen Den Haag kan nogal lastig zijn, aangezien niet alle huizen even gemakkelijk leeg te halen zijn of om de spullen er juist in te krijgen. Ook kan het verkeer niet altijd mee zitten en wil je niet vaak heen en weer rijden met spullen. Een verhuisbedrijf inhuren is dan ideaal. Bezoek deze website voor meer informatie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *