Nieuw bedrijf in Den Haag maar nog geen website? Wij helpen je!

Een startend bedrijf met een plan heeft natuurlijk een goede website nodig. Daarom vertellen wij jou wat een professional allemaal kan doen. Een professional kan je helpen om eruit te springen, om anders te zijn dan de andere bedrijven en natuurlijk om ervoor te zorgen dat de website technisch goed in elkaar zit. Lees het snel hier!

Wat is een goede website?

Wanneer je een website laat maken door een professional moet je een paar dingen op een rijtje hebben voordat de professional te werk kan gaan. De dingen die je op een rijtje moet hebben voor je website zijn:

  • Wat wil je bereiken met je website?
    Wat is de doelgroep voor je website?
    Hoe ga je het aanpakken?

Dit zijn de basisdingen die je moet weten zodat de professional je kan helpen met ideeën voor de website. Als dit allemaal duidelijk is moet je de website zo inrichten dat de klanten naar de pagina’s gaan wat jij wilt. Een professional heeft hier vaak ook handige ideeën voor die je zelf niet zo makkelijk zult bedenken.

Een goede website is geschikt voor alle apparaten, dus telefoon, iPad, laptop etc. Deze apparaten hebben natuurlijk allemaal een andere vorm en afmeting waardoor het vaak een klus is om dit geschikt te maken voor alle apparaten.  Als je een professionele website laat maken zal diegene hier ook aan denken en zorgen dat het goed is geprogrammeerd voor alle apparaten.

Een website moet gebruiksvriendelijk zijn, of terwijl alles moet duidelijk zijn aangegeven met een goede route door de website heen. Je moet er ook opletten dat je niet te veel maar ook niet te weinig menu bladen gebruikt op de website, wanneer er te veel menu bladen zijn met buttons wordt het heel onrustig en zullen de klanten minder snel op jouw website blijven.

Een goede website moet niet te veel bewegende/ grote elementen hebben hier kunnen klanten zich namelijk aan irriteren. Je wilt natuurlijk wel dat je website er leuk uit ziet, een professional weet precies waar je leuke elementen neer kan zetten maar het niet overheerst. Vraag daarom zeker hulp!

Je wilt natuurlijk gevonden worden in de zoekmachine, hiervoor moet je website geoptimaliseerd zijn voor SEO. Dit betekent dat je website goed technisch in elkaar moet zitten, zelf is dat vaak lastig om te doen en daarvoor hebben we professionals.

Website laten maken

Je zal wel denken waarom moet ik een website laten maken als ik een bedrijf start?

Er zijn veel bedrijven, vaak heb je dan ook bedrijven in dezelfde categorie. Vooral in grote steden zijn er veel bedrijven dicht bij elkaar die op elkaar lijken. Als je dan een nieuw bedrijf begint wil je eruit springen, je wilt uniek zijn en je wilt de beste content hebben op je website. Daarom is een professionele website laten maken Den Haag handig, die hebben hier verstand van, hoe je het best uniek kan zijn en er echt uitspringt. Een website laten maken kan je bijvoorbeeld in Den Haag doen.

Meer lezen over een website laten maken? Lees hier onze andere blogs.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *