Trouwringen met vingerafdruk in Den Haag

 

Niet is persoonlijker dan je trouwring en niet is unieker dan je vingerafdruk. Daarom biedt Le Mariage de mogelijkheid om deze twee te combineren. Maak je trouwring extra persoonlijk door de vingerafdruk van je partner erop te laten graveren. Dit is een moderne toevoeging op de traditionele mogelijkheden om een trouwring te verpersoonlijken.

 

Trouwringen zijn persoonlijk

Een trouwring is waarschijnlijk het meest persoonlijke sieraad dat je ooit gaat dragen. Mensen hechten vaak erg veel waarde aan hun trouwring, en dat is terecht. Het gaat daarbij niet zozeer om de financiële waarde, maar om de emotionele waarde. De meeste mensen spenderen dan ook veel tijd voor het uitzoeken van de perfecte ring. In films en televisie komt het belang en de waarde van een trouwring ook vaak terug. Denk daarbij aan huwelijksaanzoeken met prachtige ringen en het bekende scenario in komedies dat de man zijn trouwring kwijt is en dit probeert te verbergen voor zijn vrouw. Uit alles blijkt dat een trouwring net zo belangrijk als persoonlijk is.

 

De mogelijkheden van trouwringen

Het is al jaren een gebruik om iets op je trouwring te laten graveren. Het gaat hierbij vaak om de datum van de bruiloft of de naam of initialen van de partner. Er kan extra glans aan worden gegeven door het in het handschrift van je partner te laten graveren. Steeds vaker laten mensen zelfs een klein stukje tekst in de ring graveren, bijvoorbeeld een gedeelte van de huwelijksgeloften of het huwelijksaanzoek. Bij sommige mensen is het populair om een afbeelding van de hartslag van de partner op de ring te hebben. Je hartslag is uiteraard ook erg persoonlijk en het is zeker geen gek idee om die van je partner op je trouwring te hebben. Zeker omdat het hart nog steeds het meest geassocieerd wordt met de liefde.

 

De mogelijkheden voor een vingerafdruk op je trouwring bij Le Mariage Den Haag

Le Mariage Den Haag gaat mee met de tijd. Het is dus zeker mogelijk om hier een vingerafdruk op je trouwring te laten zetten. Onze graveurs beschikken uiteraard over de expertise om deze op prachtige wijze in een ring te verwerken. Het is mogelijk om op elk model en elk type legering een vingerafdruk te laten aanbrengen. Natuurlijk hoeft het niet per se te gaan om een trouwring. Het is ook mogelijk om een vingerafdruk op een ander sieraad aan te brengen. Het is bijvoorbeeld ook populair om een vingerafdruk aan te brengen om iemand te herinneren. Vingerafdrukken worden zowel aan de binnenkant als aan de buitenkant van een ring aangebracht. Aan de binnenkant doet het denken aan initialen of een andere inscriptie. Het is vrijwel altijd onzichtbaar maar het geeft de ring wel extra emotionele waarde voor de drager. Aan de buitenkant kan het bijdragen aan het ontwerp van de ring. De vingerafdruk komt dan centraal op de ring te staan en is voor iedereen duidelijk zichtbaar. In onze collectie zitten speciale ringen die makkelijk een vingerafdruk in het ontwerp opnemen. De uiteindelijke plaats en vorming van de gravure is volkomen afhankelijk van de wensen van de klant. Voor het complete aanbod en meer uitleg over de mogelijkheden is iedereen van harte uitgenodigd om langs te komen bij Le Mariage.

 

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *