Diner aan huis, ervaar de luxe!

U wilt dineren op niveau in een goed aangeschreven restaurant, vanwege het culinaire karakter. Wellicht bent u daarnaast opzoek naar enige privacy, omdat het diner een zakelijk karakter heeft bijvoorbeeld. In dat geval kan het het overwegen waard zijn om een thuis-diner te organiseren, wat door een privé kok aan huis georganiseerd wordt.

Privé diner aan huis

In Den Haag staat het team van NJ-Cook4You hoog aangeschreven op gebied van buffet-catering & diners aan huis; de menukaart toont exclusieve gerechten samengesteld uit niet alledaagse ingrediënten.

Beleef de exclusiviteit en intimiteit van een diner aan huis, georganiseerd door NJ-Cook4You. Het team draagt, in afstemming met de klant, zorg voor de tafelindeling en schikking, serveert en ruimt af, terwijl de klant zichzelf volledig kan richten op het aanwezige tafelgezelschap. Ervaar de geneugten van het ontvangst van uw gasten binnen uw eigen woning. Uw gasten zullen meer dan aangenaam verrast zijn binnen een privésetting uitgenodigd te worden en hier een hoogwaardige culinaire avond te beleven.

Uiteraard verblijft het aanwezige personeel niet in dezelfde ruimte als waar uw diner zich plaatsvindt, in overleg wordt met u afgestemd op welke wijze er invulling aan de avond wordt gegeven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *