Met je e-bike door de duinen

Oh oh Den Haag, mooie stad achter de duinen… Wie kent de tekst niet. Den Haag, de stad waar onze regering zetelt heeft een prachtig duinengebied. Iedereen kent natuurlijk Scheveningen. Als je richting Kijkduin gaat vind je echter heel mooie fietsroutes door het duinengebied. Het is daar een stuk rustiger. De beloning na de tocht is een terrasje aan het einde van de route op de boulevard. Heerlijk uitwaaien en genieten dus!

Route door het duinengebied

Het grootste duinengebied van Zuid-Holland ligt tussen Den Haag, Scheveningen en Wassenaar. Het is een prachtig duinlandschap met bossen en waterpartijen. Je kunt hier echt tot rust komen als je door de prachtige natuur fietst. De tocht start zoals gezegd in Kijkduin. Vanuit Kijkduin ben je al vrij snel in Scheveningen. Vanuit hier fiets je naar Meijendel waar je heerlijke pannenkoeken kunt eten.

Stoere E-bikes van hoge kwaliteit

Het wordt natuurlijk nog een stuk relaxter als je de fietstocht op een elektrische fiets van Amslod maakt. Er staat namelijk altijd wel een windje en het gebied is glooiend. En wat is er dan fijner dan dat je heerlijk op je gemak kunt fietsen terwijl je geniet van het zonnetje en het mooie landschap. Waait het even wat harder of moet je heuveltje op? Geen probleem toch? Gewoon wat extra vermogen bijschakelen.

Amslod heeft een zeer groot assortiment e-bikes met zowel een voorwiel- of middenmotor. De techniek die hierbij wordt toegepast verschilt per type motor. Allebei de types kennen hun eigen voordelen. Bedenk vooraf dus goed wat je graag wilt. Het deskundige personeel kan je hierbij overigens uitstekend adviseren.

Op zoek naar bijvoorbeeld een  Amslod elektrische herenfiets waarmee je fijne toertochten kunt maken? Kijk dan eens op de website van Amslod. Hier vindt je diverse modellen. Je zou voor een model met middenmoter kunnen gaan. Het voordeel is dat deze extra ondersteuning zal geven zodra er meer weerstand op de pendalen komt te staan en je dus eigenlijk domweg harder moet trappen. De trapondersteuning zal dit echter perfect van jou overnemen.

Op de website kun je ook een prachtig magazine aanvragen over de diverse modellen fietsen van amslod.nl. Hierin wordt precies uitgelegd welke modellen er precies zijn en wat de voordelen ervan zijn. Zowel op de site als in het magazine vind je ook altijd scherpe aanbiedingen. Wel zo leuk toch?

Leuke en goede fietsen is één ding. Een goede service is natuurlijk ook van groot belang. Dit zit overigens helemaal snor bij Amslod. Service ervaringen van klanten kun je ook nalezen op de onafhankelijke website TrustPilot. Amslod krijgt hierop veel goede commentaren. Wat wil je nog meer?

Een e-bike is natuurlijk niet heel goedkoop. Je moet dus ook een weloverwogen keuze maken. Het is dan ook belangrijk om vooraf een proefrit te maken. Dit kan bij de experience centers. Hier voorzien ze je ook graag van een goed advies. Er is er altijd wel eentje in de buurt. Je kunt tevens een afspraak voor bij jou thuis maken. Makkelijker wordt het niet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *