Haags 070 nummer koppelen aan mobiel

Als bedrijf moet je altijd goed bereikbaar zijn voor klanten, voor leveranciers en voor alle andere mogelijk zakenrelaties. Er komen de laatste jaren steeds meer verschillende communicatiekanalen bij waar je als bedrijf gebruik van kan maken. Hierbij valt bijvoorbeeld te denken aan live chat systemen, maar ook aan online meeting applicaties, zoals skype, zoom of MS Teams. Toch blijft voor externe relaties zoals klanten en aandeelhouders, de telefoon nog steeds de belangrijkste en meest geprefereerde contactmethode.

De reden hiervoor, is omdat de telefoon eenvoudig en makkelijk toegankelijk is en de mogelijkheid geeft om op een snelle en vooral ook persoonlijke manier een relatie op te bouwen. Door de vele ontwikkelingen op het gebied van zakelijke telefonie en bellen via het internet, is het nu ook mogelijk om gebruik te maken regionale telefoonnummers als bedrijf. Zo kan je als bedrijf in Groningen bijvoorbeeld gebruik maken van een Haags 070 nummer. Een 070 nummer koppelen aan mobiel is een fluitje van een cent geworden.

De digitalisering heeft de concurrentie in bijna alle sectoren doen toe nemen

Door de digitalisering en het feit dat elk bedrijf tegenwoordig op internet actief is, zijn bedrijven in elkaars vijver aan het vissen. Er komt steeds meer concurrentie bij in verschillende industrieën, omdat de locatie van het bedrijf minder belangrijk is en de afstand tot de klant irrelevant wordt. Het is echter wel zo dat wanneer een klant de keuze heeft tussen een bedrijf uit de regio of een bedrijf aan de andere kant van het land, de voorkeur vaak gaat naar de regionale keuze.

Om als bedrijf hierdoor geen handel te verliezen kun je nu zorgen voor een regionale uitstraling en bereikbaarheid door te kiezen voor een regionaal telefoonnummer dat toegankelijk is voor klanten in het afzetgebied. Zo kunnen klanten in Groningen het bedrijf bereiken via een 050 nummer en bellen mensen uit Amsterdam naar het plaatselijke 020 nummer.

Betere bedrijfsresultaten met een regionaal nummer

Wanneer je als bedrijf ook in het buitenland opereert is de internationale uitstraling een zeer belangrijk onderdeel. Het lijkt dan vaak ook beter wanneer je in Den Haag gevestigd bent als internationaal opererend bedrijf dan in een klein dorpje in de provincie. Een 070 telefoonnummer aanvragen is dan ook vaak een aanrader in deze gevallen, zonder dat je hiervoor je hele bedrijf naar de randstad hoeft te verhuizen. Ook voor uitgaand telefoonverkeer maakt een regionaal telefoonnummer een groot verschil. Zo zijn mensen in het algemeen eerder geneigd om een regionaal telefoonnummer vanuit hun regio op te nemen dan een telefoonnummer uit een ander deel van het land. Door gebruik te maken van deze techniek zijn er vooral in sales vaak aanzienlijk betere resultaten te halen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *