Een dagje weg in de buurt!

Wil je een dagje weg maar niet te ver wegblijven van die ongelofelijke stad waar je woont, Den Haag. Wat is er dan in de omgeving van Den Haag te doen? In dit artikel bespreken we wat het leukste is om te doen in de nabij gelegen steden van Den Haag. Rotterdam, Amsterdam en Breda, lees hier meer over wat er te doen valt en mocht je dan toch geïnteresseerd zijn, dan kan je hier een groepsarrangement of een hotelarrangement boeken! Laten we op alfabetische volgorde beginnen met Amsterdam.

Dagje Amsterdam

Er zijn zoveel dingen te doen in Amsterdam dat we het zo kort mogelijk houden en het op drie dingen houden. Wat echt een toeristen trekker is in Amsterdam is Madam Tussuads, waar je op de foto kan met echte sterren, echte poppen sterren wel, die net echt lijken. Maar als je op avontuur wilt dan kan je ook gaan voor the Amsterdam Dungeon, waar je een horrorshow krijgt die je de stuipen op het lijf jaagt. Verder kan de cultuurzoeker ook aan zijn trekken komen in Amsterdam door de historie die er is en het rijksmuseum met de mooiste werken van de meesters.

Dagje Breda

Wat Breda echt Breda maakt is de grote variatie aan eten en het echte Bourgondisch genieten. Dit kan bij een restaurant dat een tikkeltje anders is. Met hun bijzondere personeel is het altijd een avond om niet te vergeten. Daarnaast heeft Breda ook uitstekende zwemgelegen en een Reptielenhuis, waar je met een beetje geluk misschien oog in oog staat met een alligator!

Dagje Rotterdam

Waar je echt moet zijn geweest is de Erasmusbrug in Rotterdam en de Euromast, beide zijn een mooi staaltje architectuur dat zich kenmerken als de pilaar van de start. Zulke strakke, moderne architectuur bevindt zich overal in de stad en is dus anders dan Amsterdam een lekkernij voor het oog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *