Mijn boekhouder kent “O, o, Den Haag”, dat schept een band

Wanneer je aan Den Haag denkt, dan komt er bij velen direct al een associatie naar voren van het welbekende liedje “O, o, Den Haag” van Harry Jekkers. In dit muzieknummer maak je namelijk muzikaal een reis door onze gravenstad ‘s-Gravenhage.

Je wordt dan onder meer meegenomen door de Moerwijk, langs ADO, het Zuiderpark, de Schilderswijk plus de Lange Poten en het Plein. Dat zijn allemaal unieke Haagse locaties waar menig Hagenees trots op is en waar alsook flink wat bedrijvigheid te vinden is.

Veel horeca-activiteiten

Den Haag is vooral bekend om al haar horeca-activiteiten. Heel unieke zelfs. Niet alleen vind je er allemaal bijzondere specialiteiten restaurants en strandtenten, maar in Ypenburg kan je alsook zomaar een pizza uit de muur toveren.

Je kunt voor de vele gezellige bars & cafe hotspots in de Haagse binnenstad tot aan Scheveningen terecht. Zo kun je niet alleen de sfeer van de Hollandse bruincafés proeven, maar tevens heerlijk met je vriend(inn)en in een cocktailbar sippen.

Al deze horeca aangelegenheden moeten uiteraard hun boekhouding bijhouden om zo niet alleen hun bedrijfsresultaten te registreren maar om ook te kunnen ontdekken waar de resultaten verbeterd kunnen worden. Of waar wellicht een besparing doorgevoerd kan worden.

Een plaatselijke boekhouder

Het is zeer handig, en zelfs aan te raden, om dit via een boekhouder in Den Haag te doen. Want ook al zorgt het online boekhouden ervoor dat het contact met de boekhouder minimaal is, voor belangrijke zaken wens je deze echt wel even direct in de ogen te zien.

Dit werkt immers een stuk prettiger dan alleen maar met elkaar te kunnen bellen. Per slot van rekening wil jij als ondernemer zeker een stukje persoonlijk service. Iets wat behoorlijk belangrijk is in een zakelijke vertrouwensrelatie.

De plaatselijk Haagse boekhouder is daarnaast natuurlijk ook beter op de hoogte wat er zich allemaal in de buurt afspeelt. En van alle lokale subsidies en regelingen die voor de ondernemers in Den Haag gelden. Zo kan je optimaal van alle fiscale voordelen profiteren.

Voor het beste resultaat

De lokale boekhouder kan, mits deze optimaal in de branche gespecialiseerd is waarin jij als ondernemer actief bent, met een passender advies op de proppen komen. Zo werk je samen aan het beste resultaat voor jouw business.

Een grote mate van professionaliteit en de gemoedsrust dat alle cijfertjes in je boeken kloppen zijn de meest voorname redeneren waarom een ondernemer voor een ervaren boekhouder kiest. Als deze altijd dichtbij en makkelijk bereikbaar, zowel online als offline, dan zorgt dit niet alleen voor veel tijdwinst maar ook voor een fijne kostenbesparing.

Als Haagse ondernemer wens je zonder meer een boekhouder uit o, o, Den Haag. Zou je met niemand willen ruilen en meteen gaan huilen als deze geen Hagenees zou zijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *