De 5 beste winkelcentra’s van Den Haag

Als je op zoek bent naar een geweldige winkelervaring is Den Haag de place to be! Met zijn vele winkelcentra, ben je er zeker van om iets naar jouw persoonlijke smaak te vinden. In deze blogpost, zal ik je voorstellen aan de beste winkelcentra in Den Haag.

1. Palace Promenade

Dit winkelcentrum bevindt zich in aan de boulevard van Scheveningen en biedt een fantastische winkelervaring voor iedereen. Naast diverse modezaken, zijn hier ook landelijk bekende ketens te vinden zoals de Hema en Kruidvat. Ook zijn er attracties te vinden zoals een bowlingbaan en GlowGolf. En voor een hapje eten ben je hier ook aan het juiste adres met een mooi uitzicht op het strand. 

2. Megastores

Voor alles op gebied van interieur en lifestyle kun je terecht bij winkelcentrum Megastores. Het is gelegen in de wijk Laak, dicht bij het Stations Hollands Spoor. Naast diverse meubelzaken, bevinden hier zich ook talloze andere winkels zoals sportmerken. Voor een break kun je terecht bij bijvoorbeeld McDonalds of de Subway.

3. De Passage

De Passage bevindt zich in hartje centrum Den Haag. Het is wat kleiner dan sommige andere winkelcentra, maar het heeft een grote selectie van winkels, waaronder een aantal high-end modemerken. De Passage is ook de thuisbasis van een groot aantal restaurants, dus u kunt hier gemakkelijk een hapje gaan eten.

4. New Babylon

New Babylon biedt een uniek combinatie van shoppen, wonen en werken. Het bevindt zich tussen het Centraal Station en het grootste park van Den Haag en is ook een echte aanwinst voor de skyline van Den Haag. Cocktails drinken, relaxen, genieten van het uitzicht of simpelweg gewoon lekker shoppen, New Babylon heeft het allemaal.

5. Westfield Mall of the Netherlands

In dit winkelcentrum kom je écht niks te kort. Het bevindt zich in Leidschendam, maar zodra je een stap zet in dit shoppingcentrum lijkt het alsof je in een andere wereld bent beland. Er zijn ruim 250 winkels en restaurants te vinden, waar je eindeloos kan genieten van de ultieme shopervaring. 

Den Haag is dé place to be om je garderobe weer te updaten. Er zijn oneindig veel winkelcentra’s te vinden, zoals Palace Promenade, Megastores, De Passage, New Babylon en Westfield Mall of the Netherlands. Elk winkelcentrum is uniek en heeft voor ieder wat wils.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *