De Haagse kinderboekwinkel Alice in Wonderland bestaat 30 jaar

Den Haag, 20170317 — De eerste en leukste kinderboekwinkel van Den Haag, Alice in Wonderland bestaat 30 jaar! Een begrip in Den Haag en een herkenbaar monument op een centrale en mooie plek in de stad. Veel mensen kennen de opvallende gele gevel van de winkel. Het hele jaar zijn er allerlei activiteiten en evenementen om dit feestelijk te vieren.

De Haagse kinderboekwinkel Alice in Wonderland bestaat 30 jaarHet hele jaar door zullen wij tal van activiteiten en festiviteiten organiseren. Theater, muziek, poppenkast, een tekenwedstrijd, filmmiddag, schrijversbezoeken en nog veel meer. We starten vanaf 1 maart een leuke spaaractie waarbij klanten kunnen sparen voor een uitgave van het boek Alice in Wonderland. Op zondag 2 april is er een poppenkastvoorstelling van het bekende prentenboek “de Gruffalo” door het Prentenboekentheater. In juli, vlak voor de zomervakantie, organiseren we een leuk feest voor ouders en kinderen met onder meer een springkussen, theatervoorstelling, muziek en een echt “Mad Hatter teaparty”

We starten vanaf 1 maart een leuke spaaractie waarbij klanten kunnen sparen voor een uitgave van het boek Alice in Wonderland.

Zondag 2 april om 15:00 uur is er een poppenkastvoorstelling van het bekende prentenboek “de Gruffalo” door het Prentenboekentheater voor kinderen van 2 tot 7 jaar. De toegang is gratis.

Alle klanten krijgen vanaf juli een gratis pixieboekje over een (kinder)boekwinkel gratis bij aankoop van een boek.

In juli, vlak voor de zomervakantie, organiseren we een leuk feest voor ouders en kinderen met onder meer een springkussen, theatervoorstelling, muziek, circusschool en een echt “Mad Hatter teaparty”

Verder zullen schrijvers en illustratoren als Koos Meinderts en Annette Fienieg langskomen om alles over hun boeken te vertellen.

Docenten van het conservatorium zullen een muzikale uitvoering geven van een bekend prentenboek.

Voor meer informatie over ons jubileum kunt u kijken op www.alicewonderland.nl, of op facebook: https://www.facebook.com/Kinderboekwinkelaliceinwonderland/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *