Belastingadviseur Den Haag

Administratiekantoor Duijnstee & Grundeken (“D & G Administratiekantoor”) is gevestigd in Den Haag en heeft haar clientèle binnen de gehele regio; van Wassenaar tot Rijswijk en aangrenzende gemeentes.

Vertrouwd bij D & G, te Den Haag

Een professioneel administratiekantoor verzorgt niet alleen de boekhouding, maar biedt tevens belasting- en vermogensadvies, uitgevoerd door een professioneel team van ervaren en gecertificeerde medewerkers.

D & G Administratiekantoor biedt haar klanten advies en verwerking van alle voorkomende diensten op gebied van:

  • Belastingadvies, belastingaangifte en administratie voor ZZP, VOF en BV
  • Advies, belastingaangifte en administratie van de Stamrecht BV
  • Belastingadvies & aangifte voor particulieren
  • Financieel, administratief en bestuurlijk beheer VVE’s

Bent u onvoldoende tevreden over de huidige boekhoudkundige diensten en/of belastingadvies die u ontvangt als ondernemer of particulier? D & G Administratiekantoor biedt een volledige overstapservice, waarbij u geen omkijken hebt naar het overbrengen van uw belasting- en financiële gegevens.

Het grote voordeel voor bedrijven is dat de meest gunstige en optimale administratieve en fiscale constructies -legitiem binnen de Nederlandse wetgeving- uitgestippeld worden, met als doel dat zowel bedrijf als eigena(a)r(en) optimaal profiteren; zowel in het heden als in de toekomst.

Wilt u meer weten over de diensten van D & G Administratiekantoor, of zoekt u gewoon een goede boekhouder in Den Haag? Aarzel niet, maar bezoek vandaag nog de website van Duijnstee & Grundeken.

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *